SPC vloeren

Een divers aanbod tegels en vloeren biedt Dateg u aan. Zo zijn alle vloeren zorgvuldig door ons persoonlijk geselecteerd. Vandaar dat wij de mooiste en kwalitatief de beste vloeren in ons assortiment hebben.

Wij kunnen u een uitgebreid aanbod vloeren leveren in diverse uitvoeringen en kleuren. Kiest u voor rechte planken of visgraat? Dateg heeft het!

SPC vloeren bieden levenslange garantie voor gebruik in huis, doordat het een duurzaam en super sterk product is. Voor projecten bieden wij een garantie van 25 jaar.
SPC – Stone Polymer Composite – bestaat uit kalksteen en PVC en is vaak afgewerkt met een vinyl toplaag. Onze vloeren zijn 5 mm dik, hebben een slijtlaag van 0,55 en zijn ijzersterk. De rigide kern van deze vloeren zorgt ervoor dat het slag- en indrukbestendig is. De stevigheid van elke plank is gebaseerd op de kalkstenen composietkern. Daardoor kunnen onze SPC vloeren direct aangebracht worden over bestaande vloeren. De geïntegreerde ondervloer maakt dit nog gemakkelijker.

De SPC vloeren van Dateg zijn waterbestendig, brandwerend, antibacterieel, formaldehyde vrij én hebben een 1 mm dunne IXPE isolerende onderlaag welke goed is voor een geluidreductie van wel 19 decibel.

Met de mooie afwerking van kleur en voelbare houtstructuur geven deze SPC vloeren je huis de perfecte uitstraling. Onze SPC vloeren beschikken ook over antislip (R10) en zijn zeer goed te reinigen. Geschikt voor woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, zolder, berging, garage, showroom, winkel, school en andere grote projecten.

SPC vloeren zijn 100% waterbestendig waardoor ze het ideale product zijn om te gebruiken in iedere ruimte in huis of project. Ze bieden goede weerstand tegen temperatuurverschillen en trekken niet krom, vervormen of krimpen niet. Onze SPC vloeren zijn anti bacterieel en daarmee creëert u dé perfecte vloer voor een badkamer, toilet, berging, keuken en woonkamer.